Over ons

Meet the team

Charée

Topstyliste & Eigenaresse

Topstyliste Charée heeft al 12 jaar kapperservaring , zij heeft in verschillende gerenommeerde salons in de regio gewerkt. Een van de hoogtepunten van haar carrière is de nominatie voor de grootste kapperswedstrijd van Nederland de Coiffure awards.

Specialisme:

Maura

Hairstyliste

Maura is sinds dit jaar werkzaam bij Charée Fabienne met al ruim 6 jaar ervaring in het prachtige kappersvak. Mooie haarkleuringen maken en heren knippen zijn de dingen die Maura het allerleukst vind om te doen.

 

Specialisme:

Saar

Leerling

Saar werkt sinds september 2022 bij Charée Fabienne. Naast haar stage dagen staat Saar altijd klaar om een extra handje te helpen in de salon. Saar wordt intern opgeleid tot kleurspecialist. 

 

Werkzaamheden:

Je haar is meer dan alleen een lichaamsonderdeel, het definieert wie jij bent en wat jij uit wilt stralen. De perfecte haarkleur die geeft jouw huid glans & laat jouw ogen stralen. De perfecte coupe geeft jouw gezicht de perfecte vorm en jouw haar de beste valling die er is. Jou laten stralen op de best mogelijke manier, dat is waar ik mijn energie uithaal. Er is niets mooier dan iemand een glimlach bezorgen.

Bij Charée Fabienne streven wij ernaar om altijd de beste kwaliteit te leveren, iedere keer weer opnieuw. Tevens is de persoonlijke aandacht, de één op één behandeling waar het in mijn salon om draait. Dit geeft jou het gevoel dat er naar je geluisterd wordt en dat jij de aandacht krijgt die je verdient bij iedere behandeling.

Ik hoop je gauw te mogen ontmoeten in mijn gezellige en warme salon. Heb je vragen, of wil je meer informatie? Kom gerust binnen voor een kopje koffie of thee, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Veel liefs

Charee Fabienne