Merken

Met het Redken color portfolio kunnen wij als professional hairstylisten elke klant bij ieder salonbezoek een uitzonderlijk kleurresultaat bieden.

 

Wat maakt Redken anders dan andere merken? De Redken Color Mantra: een alkaline haarkleur die het natuurlijke haar zijn PH balans behoud. Voor langere lengtes wordt er gewerkt met ‘zuur’ product, dit brengt de PH waarde in balans en zorgt voor ultieme glans en optimale kwaliteit van het haar. De exclusieve Redken Technologie geeft ons de juiste tools om in te spelen op alle wensen van de klanten.

Zorg : Voor zelfs de meest kwetsbare delen van het haar.

Vertrouw :  Dat het haar beschermt blijft tijdens elke behandeling.
Magie : Dit ontstaat als de kunstenaar in ons naar boven komt.

Ook zijn al onze haircare producten van Redken. Er is een breed assortiment voor alle haarsoorten.Met de juiste visie en de beste producten zorgen wij ervoor dat jouw haar zijn optimale kwaliteit behoud. 

 

Great Lengths is ontstaan in Londen, een wereldstad op het gebied van haarmode. De stichter van Great Lenghts had zich het doel gesteld om de bestaande systemen te verbeteren en een blijvend systeem te ontwikkelen voor haarverlenging en volumeverhoging voor fijne en delicate haren. Tijdens hun research en labonderzoek hebben de ingenieurs van Great Lengths zich geconcentreerd op het filteren van de zwakke punten bij bestaande haarverlengingstechnieken. Zij hebben ernaar gestreefd om deze zwaktes te filteren en te vervangen door de meest optimale voorhanden zijnde oplossing. Op deze manier kan Great Lengths zeggen dat zij kwaliteit bieden, die bijna niet meer te verbeteren is.

De kwaliteit van het wereldwijd gepatenteerde product, gecombineerd met de inspanningen van een professioneel marketing apparaat hebben ervoor gezorgd dat Great Lengths wereldwijd de kwaliteitsnorm bepaald heeft en toonaangevend is in haarverlenging en volume vergroting. Het is dus niet verwonderlijk dat Great Lengths in enkele jaren tijd uitgegroeid is tot de marktleider en toegepast wordt door de beste kappers van de wereld.

Wilt u graag een 1 op 1 advies gesprek over welke producten het beste zijn voor uw haar ? Plan nu vrijblijvend een advies gesprek in.