Behandelingen

Knippen

Het belangrijke van knippen is een op maat gemaakt advies, een goed luisterend oor en vooral de kijk op het haar en het gezicht. Het is zo tof om iemand te laten zien wat er allemaal mogelijk is met zijn/haar haar.

Kleurtechnieken

Door de jaren heen heb ik alle mogelijke kleurtrainingen gevolgd. Je kunt mij op dit punt dan ook echt een vakidioot noemen. Ik vind het geweldig om klanten te begeleiden en adviseren zodat het mooiste resultaat kan worden bereikt en daarbij advies geven over wat het beste is voor je haar om de kwaliteit te behouden. Ik werk ook alleen met hoogwaardige producten die het haar op de meest zachte manier behandeld.

extensions

De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in het zetten van extensions. Ik werk met de beste producten om het haar zo natuurlijk mogelijk te laten uit zien. Wil jij graag een mooie natuurlijke opvulling of wil je graag je haar een stuk langer hebben? We bespreken met jou de mogelijkheden. Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Plan een vrijblijvend advies gesprek in.